Az internet bugyrait böngészve sokszor találkozhattunk már a SEO kifejezéssel, de mit is jelent ez? A SEO jelentése a Search Engine Optimization, vagy magyarul keresőoptimalizálás. Ennek a lényege, hogy egy weboldalt bizonyos szavakra, kifejezésekre a talált lista adott helyeire, legjobb esetben az első helyre juttatja. Annak érdekében, hogy egy weboldal jó helyet szerezzen, a Google algoritmusaihoz kell „illeszteni”.

A legelső internetes keresőmotor az Archie, 1990-ben jelent meg. A webmesterek az 1990-es évek közepén kezdtél el a keresőoptimalizálást.

Kezdetekben a weboldalak tartalma és a tulajdonos által megadott kulcsszavak alapján rangsorolták az oldalakat.

A weboldal-tulajdonosok felismerték az oldaluk jó pozícionálásainak fontosságát. Egy jó weboldal nem maradhat SEO nélkül!

Hogy miért is fontos a SEO?

A vásárlások közel 90%-a online kereséssel kezdődik. Több milliárd keresés történik naponta a világon. A SEO az online marketing egyik legjelentősebb eleme.

Minden weboldal legfontosabb célja az érdeklődők, szándékának kielégítése. A Google egyik missziója, hogy a saját algoritmusának fejlesztése során a felhasználói egyre jobb élményt és számukra releváns keresési találatokat kapjanak.

Megannyi üzleti-gazdasági szempont is alátámasztja, hogy érdemes a keresőoptimalizálással foglalkoznia egy weboldal tulajdonosnak. Ha elakadtál, vagy nem konyítasz a keresőoptimalizáláshoz akkor csak bízd ránk magad! яндекс

Mi a Codefusionél úgy véljük, hogy a minőségi tartalom elengedhetetlen egy weboldalnál, ugyanis napjainkban sokkal fontosabb az igényes tartalom.

A mai felgyorsult világban a felhasználó számára értékes tartalmakat érdemes készíteni. A SEO eszköz a tartós látogatókat képes hozni a weboldalra. Érdemes rá időt és energiát fordítani.

Keress minket bizalommal!