Modern Reszponzív Design
Modern Reszponzív Design
Webáruházainkat a mai trendeknek megfelelően készítjük el a cég arculatára szabva. Emellett természetesen minden oldal reszponzív.
Biztonság
Biztonság
A webshop elkészítésénél kiemelt szempont a biztonság. Ez megakadályozza a későbbi hibák nagy részét.
Értékesítés
Értékesítés
Webáruházaink esetében kiemelt figyelmet fordítunk arra, hogy maximalizáljuk a generált értékesítéseket.

webáruház készítés

Webáruház készítés

Cégünk egyik fő profilja a webáruház készítés. Rengeteg sikeres projekt áll mögöttünk, ezzel garantálva a tökéletes eredményt. Webshop készítésnél előtérbe helyezzük a mai e commerce trendeket és technológiákat, ezzel is maximalizálva a sikert. Természetesen minden webáruházunk reszponzív, így asztali nézetben, telefonon vagy akár tableten is minden gond nélkül folyhat az értekesítés

Szeretne belépni az online értékesítés világába? Tekintse meg referenciáinkat vagy vegye fel velünk a kapcsolatot és kérje ingyenes konzultációnkat.

Webáruház készítés információk

Ismerje meg hogyan dolgozunk

Rengeteg ügyfelünkben felmerül a kérdés, hogy pontosan hogyan zajlik egy webáruház készítés menete, igyekszünk ezt néhány szóban megválaszolni.

1. Egyeztetés

A legelső lépés, hogy egyeztetünk ügyfelünkkel, pontosan mit és hogyan szeretne értékesíteni az online térben. A termék a legfontosabb, hiszen erre épül a rendszer és a megjelenés. Emellett természetesen a cég arculata is elengedhetetlen, hogy megjelenjen. Pontosítjuk még a funkciókat és aloldalakat is amelynek az oldalon elengedhetetlenül szerepelnie kell.

Webáruház készítés esetében kiemelten fontos még a szállítási és fizetési módok meghatározása is, természetesen itt is kiemelt segítséget nyújtunk partnerünknek a megfelelő választáshoz.

2. Tervezés

Amennyiben le vannak fektetve az alapok kezdődhet a tervezés! A webáruházat megtervezzük felépítésileg, funkciókban és amennyiben nincs grafikai terv készítünk vázlatos megjelenés tervet.

3. Alkotás

Miután ügyfelünk elfogadta a terveket elkezdjük a webáruház készítést. Eközben folyamatosan tartjuk a kapcsolatot megbízónkkal és egyeztetünk, így időben korrigálva az esetleges hibákat.

4. Termékek feltöltése

Egy webáruházban természetesen szükséges a termékek jelenléte. Amennyiben ügyfelünk átad számunkra minden információt a termékekről abban az esetben a feltöltést mi is eltudjuk végezni. Emellett a megbízónk is elvégezheti a feltöltést ha Ő így látja kézenfekvőbbnek, ebben az esetben biztosítunk oktatást a webáruház megfelelő használatához

5. Oktatás

Természetesen vállalunk karbantartást minden oldalunkhoz, azonban a legtöbb esetben nincs ránk szükség egy egy apróbb módosításhoz vagy termék feltöltéshez esetleg árazáshoz. Ezért az átadás előtt minden partnerünknek biztosítunk egy oktatást a webáruháza megfelelő használatához.

Amennyiben ügyfelünk teljes mértékben szeretné ránk bízni a webáruház kezelését természetesen erre is van lehetőség, ebben az esetben ez az oktatás kihagyható.

6. Tesztelés & Átadás

Amikor a webáruház elkészült cégünk végig teszteli a folyamatokat majd átadja tesztelésre a megbízónak is, az ilyenkor jelzett hibákat vagy apróbb módosításokat még ingyenesen javítjuk. A tesztelési folyamat után elérkezünk a végleges átadáshoz, ekkor a webshop már teljes körű működésnek örvend.

 

Szeretne még többet megtudni? Akkor vegye fel velünk a kapcsolatot!

Referenciáink

    Forduljon hozzánk bizalommal

    All American 2018,Chicago Med 2015,Law & Order: Special Victims Unit 1999,Die Hart 2: Die Harter 2024,watchfreemovies,Star Trek: Discovery 2017,Godzilla x Kong: The New Empire 2024,Kingdom of the Planet of the Apes 2024,Civil War 2024,The First Omen 2024,Chicago P.D. 2014,The Strangers: Chapter 1 2024,Smiling Friends 2020,gomovies,All American 2018,Rick and Morty 2013,Fallout 2024,flixerlookmoviezoroxfree anime onlinesflix tvwatch series onlinetheflixertvfree movies websitecinezonewatch anime freeflixflarefree anime streamingwatch tv shows onlinewatch moviessflix tvtv shows to watchcine6free watch moviesanitakuflixravewatch anime onlineanitakuwatch movies for freecinezonewatch movies onlinecine6free movies streamingflixerwatch series online freelookmoviewatch free animecine6watch movies freezorotofree tv shows streaminganitakuwatch movies for freeflixflarewatch movies free onlinemyflixerwatch movies & tv shows onlinezoroxfree movie onlineflixflarewatch movies online freeflixhivewatch free movies online free