Konzultáció
Konzultáció
Keressen fel bennünket és kollégánk egyeztet Önnel pontosa milyen eredményt szeretne elérni a SEO-val.
SEO Felmérés
SEO Felmérés
Egyeztetést követően felmérjük weboldalát, hogy pontosan milyen változtatásokat szükséges eszközölni.
SEO Kivitelezés
SEO Kivitelezés
Ajánlatot készítünk a felmérés alapján majd ez alapján elvégezzük a weboldal megfelelő keresőoptimalizációját.

SEO kereső optimalizálás

SEO kereső optimalizálás

Kiemelten fontos, hogy organikusan is a találati oldalak élére ugorjunk. Így a fizetett megjelenések mellett folyamatos organikus elérést is tudunk generálni, hosszútávon pedig ez az igazán kifizetődő. Cégünk éppen ezért kezdett el kifejezetten SEO és kereső optimalizációval is foglalkozni. A munka megkezdése előtt konzultálunk ügyfelünkkel, elvégezzük a felmérést majd tervet készítünk a kivitelezésre így koordinálva a teljes folyamatot.

Ideje belevágni a SEO optimalizálásba? Tekintse meg referenciáinkat vagy vegye fel velünk a kapcsolatot és kérje ingyenes konzultációnkat.

SEO keresőoptimalizációs információk

Ismerje meg hogyan dolgozunk

Rengeteg ügyfelünkben felmerül a kérdés, hogy pontosan hogyan zajlik egy weboldal SEO keresőoptimalizációja, igyekszünk ezt néhány szóban megválaszolni.

1. Egyeztetés

Az első és legfontosabb lépés, hogy egyeztessünk ügyfelünkkel. Pontosan látnunk kell mi a szándék és a várt eredmény a SEO fejlesztésével. Meg kell határozni azokat a releváns kulcsszavakat amelyekre előrelépést szeretnénk elérni majd ezekre koncentrálni.

2. Felmérés

Amennyiben a konzultáció lezárult és tisztán látjuk hova kell eljutni akkor eljött az idő, hogy felmerjük jelenleg hogyan áll az oldal. Ezt különböző eszközökkel tudjuk mérni, így később ehhez lehet viszonyítani is. Emellett az oldal felépítését is meg kell vizsgálni és azokat a strukturális SEO hibákat javítani vagy felületeket kialakítani amik meg találhatóak az oldalon.

3. Tervezés

A korábban megszerzett információk alapján itt már elkezdőd a terv létrehozása. Ez magában foglalja a weboldalon szükséges módosításokat, esetleges hibákat, külső cikkek szükségességét és a belső SEO létrehozásának tervét.

4. Megvalósítás

A létrehozott terv alapján csapatunk nagy odafigyelés mellett megvalósítja az elképzelést. Természetesen ilyenkor is folyamatosan monitorozzuk az esetleges változásokat, minden esetben más a hatás.

4. Utógondozás

Amit sosem szabad elfelejteni, hogy a megfelelő SEO-t nem elég egyszer megcsinálni. Ahhoz, hogy oldalunk a találatokban előkelő helyen maradjon fontos a folyamatos tartalommal való feltöltés és új oldalak SEO-zása. Amennyiben megtörtént korábban a megfelelő keresőoptimalizáció ez legtöbb esetben folyamatos blogolást jelent releváns tartalommal. Abban az esetben ha az optimalizációt követően nincs foglalkozva a SEO-val a megszerzett helyek hamar elveszhetnek és visszacsúszhatunk a találatok listáján. Cégünknél szerencsére erre is van lehetőség így hosszútávon gondoskodunk weboldala eléréseinek biztosításáról.

Szeretne még többet megtudni? Akkor vegye fel velünk a kapcsolatot!

Referenciáink

    Forduljon hozzánk bizalommal

    All American 2018,Star Wars: Tales of the Empire 2024,Exhuma 2024,Challengers 2024,Unfrosted 2024,NCIS 2003,Dark Matter 2024,Godzilla Minus One 2023,Ghostbusters: Frozen Empire 2024,Back to Black 2024,flixer,Yellowstone 2018,watchfreemovies,The Boys 2019,BMF 2021,Snowfall 2017,9-1-1 2018,putlockerzorotofree movies websitefree tv shows streamingflixflarefree animecinezonewatch movies online freeflixflarewatch movies freefree movies onlinethe flixerwatch movies online for freeanitakufree tv shows streamingflixravewatch movies freeanitakuwatch animemovies free onlinetv shows onlineflixhivezorotofree online moviesflixravewatch animewatch movies onlinezorotowatch anime onlinezoroxfree movie onlinelookmoviewatch movies & tv shows onlinewatch movies free onlinelookmoviemovies to watchfree watch movieszoroxtv shows to watchlookmoviefree movie onlinesflix tvmovies to watch