Kommunikáció megkönnyítése az ügyfelekkel.
Kommunikáció megkönnyítése az ügyfelekkel.
Igyekszünk megteremteni
a tökéletes kapcsolatot
az ügyféllel.
Az oldal látogatóinak növekedése.
Az oldal látogatóinak növekedése.
Egy jól működő weboldal
akár organikusan is hozza
a potenciális látogatókat.
Online megjelenésének emelkedése.
Online megjelenésének emelkedése.
Egy intuitívan kezelhető
webshopra özönlenek
a potenciális vásárlók

Rólunk

Az innováció a fejlődés első lépése

Rengeteg sikeres projekt áll már mögöttünk, ebből pedig néhányat a Referenciák menüpont alatt Ön is meg tud tekinteni. A fejlesztést mellett Chatbot készítéssel és SEO kapmányokkal is foglalkozunk, így garantálva a hiánytalan megoldásokat. Számunkra ügyfeleink elégedettsége az első, ezért minden általunk készített weboldalra, rendszerre és Chatbotra fél év ingyenes karbantartást vállalunk.

210
projekt
100
ügyfél
50
webáruház
Gyakran feltett kérdések

Minden ügyfelünknek
a legjobb megoldásokat kínáljuk

Milyen összeggel kell kalkulánom?
Egy weboldal teljes elkészítése vagy egy fejlesztés kivitelezése szinte minden esetben egyedi feladat a megbízó egyedi igényei alapján. Sok változós egyenlet adja meg egy projekt végső árát, ezért minden esetben előzetes egyeztetés után tudunk részletes árajánlatot készíteni amit email formájában jutatunk el partnerünknek. Az egyeztetés minden esetben díjmentes.
Mennyi időt vesz igénybe egy projekt?
Ahogy a projekt költségeinél úgy a határidőnél is fontos tudni a projekt részleteit. A határidőket és a vállalásokat előzetes egyeztetés után az árajánlattal együtt juttatjuk el partnerünknek. Az egyeztetés minden esetben díjmentes.
Milyen projekteket vállalunk?
Rutinunknak és tapasztalatunknak köszönhetően a webfejlesztés szinte teljes skáláján lefedjük. Vállaljuk egyedi fejlesztésű és WordPress weboldalak kivitelezését, karbantartását vagy akár továbbfejlesztését valamint api kapcsolatok kiépítését is. WordPress esetében nagy tapasztalatunk vagy az egyedi fejlesztésű pluginok terén is. Skill listánk a teljesség igénye nélkül : Javascript, jQuery, VueJs, Bootstrap, PHP (Natív, Laravel), Python, Java, Sql, WordPress, Woocommerce, Shoprenter, Api fejlesztések, Mobil applikáció, Svelte, React, NodeJs
Mikor éri meg új weboldalt készítettnem?
Abban az esetben ha a meglévő weboldal elavult, régi technológiákat használ és több évvel ezelőtt készült nagy valószínűséggel egy új weboldal fejlesztése jelent teljes körű megoldást. Ezeknek az oldalaknak a javítása vagy gyorsítása a legtöbb esetben anyagilag már nem éri meg az üzemeltetőnek. További részletekért vegye fel velünk a kapcsolatot és kérje weboldal felmérésünket.
Hogyan épül fel a projekt kivitelezése?
A legelső lépés, hogy vegye fel velünk a kapcsolatot és kérje ingyenes konzultációnkat vagy éppen a meglévő weboldala felmérését. Amennyiben az előbb említett pontok megvalósultak tartunk egy előzetes egyeztetést, itt tisztázunk minden felmerülő kérdést. Ezután elkészítjük az árajánlatot, ütemtervet és specifikációt. Abban az esetben ha ügyfelünk elfogadja ajánlatunkat megkötjük a szerződést és elkezdődik a fejlesztés. A fejlesztés folyamán előre egyeztetett formában folyamatosan tartjuk a kapcsolatot az ügyféllel. Miután a weboldal elkészült és lezárult a tesztelés átadjuk a kész munkát partnerünknek. Természetesen igény esetén van lehetőség a weboldal további havi szintű karbantartására, ezzel kapcsolatban érdeklődjön a megbeszélések folyamán és elkészítjük Önnek ideális megoldást.
Elérhetőség
+ 36 30 8838442
6500 Baja Kölcsey utca 23
info@codefusion.hu
Nyitvatartás
Hétfő - Péntek 8:00 - 17:00
Szombat - Vasárnap Zárva
Grey's Anatomy 2005,Abbott Elementary 2021,Godzilla x Kong: The New Empire 2024,House 2004,Dune: Part Two 2024,watch series,Chief of Station 2024,House 2004,Rick and Morty 2013,Young Sheldon 2017,The Big Bang Theory 2006,gomovies,Arcadian 2024,Teen Wolf 2011,movies to watch,South Park 1997,FBI 2018,Heeramandi: The Diamond Bazaar 2024zorotofree anime streamingflixravewatch movies free onlinecine6movies to watchflixhivefree movie onlinesflixwatch movies online freemyflixerfree online moviescinezonefree anime streamingcinezonefree movie onlinecine6free movies online sitetheflixerwatch animesflixmovies online freetheflixertvfree movie websiteflixhivefree online movies sitesflixerwatch tv showsanitakufree anime streamingcine6free online moviesanitakutv shows to watchtheflixertvmovies online freecinezonefree movies streaminganitakutv shows to watchwatch animeflixerwatch free movies onlineanixfree movies websiteanitakufree movies website