Frissítések
Frissítések
Folyamatosan követjük és elvégezzük a weboldala zökkenőmentes működéséhez szükséges frissítéseket.
Hiba elhárítás
Hiba elhárítás
Hiba támadt? Cégünk gyorsan és szakszerűen orvosolja ezt, hogy mihamarabb ismét működjön weboldala.
Biztonság
Biztonság
Maximalizáljuk a weboldal, szerver és a felhasználók biztonságát, vírus és más védelmi vonalakat felhasználva.

weboldal karbantartás

Weboldal karbantartás

Sok sikeres projektet tudhatunk magunk mögött azonban itt még nem áll meg a munka! Ezeket az oldalakat karban is kell tartani ahhoz, hogy hosszútávon zökkenőmentesen tudják funkciójukat betölteni. Kiemelkedően magad azon ügyfeleink száma akik folyamatos vagy alkalmi karbantartással bízzák meg cégünket, emellett természetesen ma már olyan weboldalakat is szép számmal tartunk karban melyeknek elkészítését nem mi végeztük.

Szeretne belépni ügyfeleink körébe? Tekintse meg referenciáinkat vagy vegye fel velünk a kapcsolatot és kérje ingyenes konzultációnkat.

Weboldal karbantartás Csomagok

Weboldala karbantartására kiválaszthatja egyik előre összeállított csomagunkat vagy akár kérhet egyedi ajánlatot is.
További információkért vegye fel velünk a kapcsolatot.

Basic csomag

10.000Ft/hó
Havi munkakeret : 1 óra
Fejlesztési óraszám
Válaszidő : 24 óra
Ingyenes felmérés
Frissítések elvégzése
Vírusfigyelés
Havi riport elkészítése
SEO elemzés
Rendszeres konzultáció
Legjobbra értékelt

Starter csomag

30.000Ft/hó
Havi munkakeret : 3 óra
Fejlesztési óraszám: 2 óra
Válaszidő : 24 óra
Ingyenes felmérés
Frissítések elvégzése
Vírusfigyelés
Havi riport elkészítése
SEO elemzés
Rendszeres konzultáció

Master csomag

60.000Ft/hó
Havi munkakeret : 6 óra
Fejlesztési óraszám : 4 óra
Válaszidő : 12 óra
Ingyenes felmérés
Frissítések elvégzése
Vírusfigyelés
Havi riport elkészítése
SEO elemzés
Rendszeres konzultáció

Weboldal karbantartás információk

Ismerje meg hogyan dolgozunk

Rengeteg ügyfelünkben felmerül a kérdés, hogy pontosan hogyan zajlik egy weboldal karbantartás menete, igyekszünk ezt néhány szóban megválaszolni.

1. Egyeztetés

Kezdésnek fontos, hogy egyeztessünk az adott weboldalról. Szakembereinknek meg kell tekinteni az oldalt, a mögötte elhelyezett szervert és magát a felépítést. Emellett fontos, hogy jelezze számunkra az esetlegesen fent álló jelenlegi hibákat vagy folyamatos problémákat.

Ezután készítünk egy tervet az azonnal megoldandó problémákról és a folyamatos karbantartás menetéről. Amennyiben nem valamelyik előre összeállított csomagunkat választotta ajánlatot adunk a weboldal karbantartás kivitelezésére.

2. Monitorozás

Miután az azonnal megoldandó hibákat orvosoltuk következik a folyamatos karbantartás és felügyelet. Cégünk monitorozza a weboldalát meghatározott időintervallumokban és elhárítja a kibontakozó vagy meglévő hibákat.

Természetesen van olyan ami átcsúszhat a rostán, vagy ami azonnal jelentkezik minden előjel nélkül. Fontos, hogy ilyenkor amint lehet értesítsen bennünket, így mihamarabb tudjuk ezt orvosolni.

3. Frissítések

Minden weboldal esetében elengedhetetlen a frissítések kezelése. Ez lehet wordpress vagy egyedi fejlesztés, nem változik. WordPress esetében magát az enginet és a különböző pluginokat fontos felügyelni. Hozzá értés nélkül egy frissítés könnyedén problémáz okozhat a weboldal működésében. Egyedi fejlesztés esetében a codeban alkalmazott technológiák felügyelete a kiemelt. Könnyen előfordul, hogy böngésző vagy php frissítésnek köszönhetően az oldal nem úgy működik mint korábban.

Ezek mellett a szerver felügyelete is fontos. Ez biztonsági és stabilitási kérdéseket is hordoz. Itt például a php és adatbázis vagy biztonsági frissítések amelyeket kiemelt figyelemmel követünk. Természetesen rengeteg olyan apróság van ami ebből a felsorolásból még kimaradt és mégis elengedhetetlen figyelmet igényelnek weboldal karbantartás terén.

4. Hiba elhárítás

Mint korábban is említettük, talán ez a legfontosabb. Egy hiba könnyedén meggátolhatja weboldalunk optimális működését. Ezért fontos, hogy még a hiba megjelenése előtt, vagy közvetlen utána gyorsan eltudjuk ezt hárítani.

5. Reportok, Meetingek

Van lehetőség a karbantartás mellett havi reportokat és havi/heti meetingeket tartani az oldal állapotával kapcsolatban. Ilyenkor egyeztetünk ügyfelünkkel milyen további teendők lennének szükségesek, milyen irányba halad az oldal vagy éppen milyen aktuális feladatokat végeztünk el. Szemléletünk szerint ez kiemelten fontos, hogy partnerünk tisztában legyen weboldala egészségének állapotával.

Szeretne még többet megtudni? Akkor vegye fel velünk a kapcsolatot!

Referenciáink

    Forduljon hozzánk bizalommal

    Shameless 2011,Friends 1994,watch tv series,The Good Doctor 2017,House 2004,moviestowatch,Doctor Who 2023,Mad Max: Fury Road 2015,Dexter 2006,Godzilla x Kong: The New Empire 2024,watch series online,Rick and Morty 2013,Mad Max: Fury Road 2015,The Walking Dead 2010,Boy Kills World 2024,Supernatural 2005,Game of Thrones 2011,Teen Wolf 2011lookmoviewatch free movies online freeflixhivewatch free moviesflixerwatch anime freetheflixertvwatch movies free onlinefree movies streamingcinezonemovies to watchlookmoviewatch movies online freeflixercine6watch anime onlineflixerwatch anime onlineanitakuwatch free moviesfree online movies sitescine6free movie onlineflixravewatch movies online for freetv shows onlineflixravewatch animemyflixerwatch movies online freecine6lookmoviewatch anime freetheflixertvfree anime streaminglookmoviewatch movies online freesflixmovies free onlinesflixwatch free animesflix tvwatch movies free online