A Loyalty Point plugin egy hűségpont rendszer ecommerce wordpress webáruházaknak. A Pluginban lehetőség van akár szerepkörök szerint is különböző paraméterek mentén hűségpontokkal jutalmazni a vásárlókat a megrendelések után. Lehetséges beállítani induló és minimum értéket a pontokból, emellett, hogy fix vagy kosárérték alapján kerüljenek-e kiosztásra a pontok valamint lehetőséget ad minimum kosárérték beállítására is. A létrehozott szabályokat bármikor szabadon tudjuk szerkeszteni vagy törölni.

A pluginon belül tudunk generálni kuponokat úgy mint fix kedvezmény, százalékos kedvezmény vagy ingyenes szállítási lehetőség. Ezeknek a bellítása teljesen személyre szabható az értékében és a beváltandó pontok mennyiségében is. Ezeket a beváltó gombokat az oldalon shortcode-ok formájában szabadon eltudjuk helyezni. Kuponok mellett van lehetőség egyedi beváltási opciókat is megadni pl.: belépés egy rendezvényre vagy oktatásra. Ezeknek az opcióknak a beváltását egy külön menüpontban tudjuk kezelni, ahol listában látjuk a felhasználók által kiváltott lehetőségeket ezeket eltudjuk fogadni vagy visszatéríteni. Bármikor szabadon tudjuk szerkeszteni vagy törölni a kuponokat vagy egyedi beváltási lehetőségeket.

A beépített wordpress felhasználók menüpont alatt láthatjuk a regisztrált felhasználók pontjait egy egyedi oszlopban, emellett a felhasználók szerkesztése alatt lehetőségünk van a pontjaikat is megváltoztatni így bizonyos esetekben lehetőséget adva pontok hozzáadásához vagy elvételéhez.

Lehetőségünk van továbbá meghatározni az egyedi kuponok előtagját, így weboldalunkra szabva azoknak megjelenését. A kuponok minden esetben egyszer felhasználható, egyedileg alkalmazható kuponok formájában generálódnak ki. Jelőlőnégyzetek segítségével megadható továbbá, hogy pontosan hol jelenjen meg a hűségpontok száma. Ilyen lehetőségek :

  • Termék oldal a termék értéke alapján
  • Kosár oldal aktuális kosárérték alapján
  • Pénztár oldal aktuális kosárérték alapján
  • Felhasználói profil oldal az aktuális pontszámok
  • Sikeres vásárlás esetén a rendelés után kapott pontszámok

Szeretné megvásárolni a plugint? Ára .: 45 000 Ft

Vegye fel velünk a kapcsolatot, hogy kollégáink segítsenek Önnek a vásárlás létrejöttében.